top of page
Vyhledat

Mezi Ploty bude náš gril i burgery!



Catering Jako Prase se ukáže se svým grilem a našimi skvělými burgery na nejprímovější akci v roce Mezi Ploty 2019 :) moc se těšíme na bohatý program a na vás, naše zákazníky!


Přijďte si užít spoustu legrace, dobré muziky a skvělého jídla!


Ochutnejte náš jedinečný a vítězný burgr RŮŽOVÝ PANTER a další dobrůtky....


OCHUTNEJTE BURGR JAKO PRASE !!!



Multižánrový festival, který v pražských Bohnicích opět zboří ploty mezi lidmi!


"Stejně nakonec všichni skončíme v Bohnicích, tak proč ne už v Květnu?"


Poslední květnový víkend 🌸 25. a 26. tam budeme

MY VŠICHNI, KDO MÁME O KOLEČKO NAVÍC!


Divokej Bill / Tomáš Klus / Wohnout / Rybičky 48 / Xindl X / Barbora Poláková / N.O.H.A. / Mňága a Žďorp / Vypsaná fiXa / PSH / Sto zvířat / Mucha / Zrní / Pokáč / Jablkoň / Katarzia / Kašpárek v rohlíku / BomBarďák / Pískomil se vrací / Sto zvířat dětem / Krucipüsk / Lake Malawi / Eddie Stoilow / Cocoman / Saténové Ruky / Květy / Vosto5 / Na stojáka/ Richard Nedvěd / Miloš Knor / Čermák & Staněk Comedy a další.

Festival Mezi Ploty 2019 nabízí i letos velké množství vyžití pro všechny věkové kategorie. Od koncertů a divadel, přes interaktivní aktivity jako je bubnování a testy vlastních schopností, až po zajímavé workshopy, jako je ten náš.

Na třech stanovištích vám představíme několik druhů DJské techniky, o které si budeme povídat s kolegy z naší CRW a s hosty, které jsme si pozvali.

Těšit se můžete na gramofony, CD playery (nejstarší a nejnovější) a samozřejmě na digital DJing, tedy kombinaci PC, konzolí a programů pro live produkci.

Základní informace o jednotlivé technice a triky s ní vám představí DJs Akrom, Mr. Funky Machine, Detralex, 4BeCome1 a hosté Matt Walli. Najdete nás na mapce festivalu v rámci rodinné a workshop zóny. Těšíme se na vás ... CRW DJs

Oficiální událost festivalu: Mezi ploty 2019


bottom of page