top of page
Vyhledat

Žižkovské Pivobraní s CJP



Bomba muzika, luxusní pivo a ještě lepší žrádlo... to vše si můžete představit pod názvem Žižkovské Pivobraní 2019! Chystáme pro vás totiž samé dobroty, takže hlady trpět nebudete.


🍺 🍻 VSTUP JE ZDARMA !!! Takže neváhejte a dorazte :)

Městská část Praha 3 vás srdečně zve na osmý ročník festivalu Žižkovské pivobraní 2019, které se uskuteční v pátek 7. června (od 12:00 do 21:00 hod.) a v sobotu 8. června (od 12:00 do 21:00 hod. v parku Parukářka.

PROGRAM: Degustace piv 40 minipivovarů, soutěž o nejlepší pivovar, pivní stánek, mistrovství v otáčení pivních tácků, prolézačky, malování na obličej, skákací hrad.

A jaké dobroty a pochutiny si pro vás připravil tým Cateringu Jako Prase?


1. oficiálně nejlepší burger v ČR - RŮŽOVÝ PANTER můžete ochutnat v našem stánku s příznačným názvem BURGR JAKO PRASE :)



Stejně tak můžete vyzkoušet ostatní skvělé burgry jako ČERNÝ KORZÁR, jehož houska je připravovaná pomocí ingrediencí vytažených z černé sépie nebo BRAMBURGR připravený se speciální bramborovou houskou pro udržení štíhlé linie! :D :D


Přivezeme také náš gril, kde můžete k jednomu ze 40 druhů piv zakousnout také něco z prasátka nebo nějakou tu lahodnou klobásku!



Těšíme se na vás, hlady určitě neumřete! :)

bottom of page